Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6494 niezalogowanych)
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
Moze widziała jak sie onanizują? A mnie to nawet jeden sie zwierzył ze "zwalił konia na monitor", serio.

Piszesz o waszych mężach, partnerach? Bo tak to nie wiem z kim wy przebywacie i ze w waszym towarzystwie robi takie rzeczy na fotce innych lasek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...wiesz co ksiezniczko
mialas fajne wejscie (dostalas ode mnie za to,klaska),teraz go tobie odebralem,bo zaczynasz bardziej przypominac ksiezniczke na ziarnku grochu,niz np: ksiezna diane...

ale to nic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:
[quote][
To sa Twoje normalne fotki????????A dziecku swojemu kiedys bys je pokazala, mowiac ze taki mialam avatar ,gdy Ty miales 2 latka?Twoj facet wie o tych fotach?
Szczerze watpię,no chyba że ma Cie daleko gdzieś i dlatego szukasz poklasku na forum[/quote]

Matko ty to jakimś wiekowym mocherem musisz być skoro uważasz ze fotek moje twarzy nie pokazała bym mojemu dziecku ,codziennie mnie widzi weź się uspokój.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
[quote]giovi2 napisał:
[
To sa Twoje normalne fotki????????A dziecku swojemu kiedys bys je pokazala, mowiac ze taki mialam avatar ,gdy Ty miales 2 latka?Twoj facet wie o tych fotach?
Szczerze watpię,no chyba że ma Cie daleko gdzieś i dlatego szukasz poklasku na forum[/quote]

Matko ty to jakimś wiekowym mocherem musisz być skoro uważasz ze fotek moje twarzy nie pokazała bym mojemu dziecku ,codziennie mnie widzi weź się uspokój.

Mój mocher odłożyłam na półkę,bo jak zczęłam czytac twoje wypociny to mi czacha zczęła dymic i goraco mi się za bardzo zrobiło.
Nie udawaj idiotki, że nie wiesz o co mi chodzi...a może Ty wcale nie udajesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Hilton napisał:
Moze widziała jak sie onanizują? A mnie to nawet jeden sie zwierzył ze "zwalił konia na monitor", serio.

Piszesz o waszych mężach, partnerach? Bo tak to nie wiem z kim wy przebywacie i ze w waszym towarzystwie robi takie rzeczy na fotce innych lasek.

Ja na przykład mam kilku partnerów. Owszem, w naszym towarzystwie tak. Kazdego podnieca cos innego, sa kobiety i mezczyźni, ktorzy lubia miec orgazm przy komputerze. Po prostu preferencje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Dobra dobranoc dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
wiecie o czym jest ten watek?
ja się pogubiłam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Dobra dobranoc dziewczyny

A ja myslałam, ze chcesz jeszcze pogadac z Ulvem o udach na glowie,ale chyba tylko mi się wydawało bo przecież Ty masz faceta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A w czym przeszkadza "miec faceta" ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
A w czym przeszkadza "miec faceta" ??

Mnie nie przeszkadza, ale jej powinno w końcu taka święta jest......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok